EXPA/ Pressesports/ Stephane Mantey
EXPA/ Pressesports/ Stephane Mantey

Spori start: Gavranović čekao dva mjeseca za prvijenac u dresu Kayserispora (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 18.10.21. | 19:37

Visoki poraz u gol i asistenciju bivšeg nogometaša Dinama

Što reći na utakmicu kojoj smo vidjeli čak devet pogodaka. Posljednja utakmica devetog kola turske Superlige između Alanyaspora i Kayserispora ponudila je zbilja puno uzbuđenja, između ostalog, i prvi pogodak te finalno i asistenciju Marija Gavranovića u dresu svog novog kluba.

Bolno po Kayserispor, završilo je 6:3 za domaće, gosti su se u drugom poluvremenu raspali, no Gavranović se može pohvaliti da je autor drugog gola svoje momčadi čime je i, barem nakratko, u svega dvije minute preokrenut zaostatak iz osme minute utakmice. Gol bivšeg napadača Dinama pronađite OVDJE.

S druge strane, pronađite i sjajnu asistenciju na OVOM linku. Doduše, tada je utakmica već bila izgubljena.

Podsjetimo, Dinamo je prodao švicarskog reprezentativca ovoga ljeta za 700 tisuća eura. U Hrvatskoj smo ga gledali skoro pa pet godina. Prvo je u veljači 2016. godine obukao dres Rijeke, za koju je odigrao 80 utakmica i postigao 40 pogodaka, a onda i Dinama gdje je upisao 132 nastupa, pritom je zabio 48 pogodaka i tome dodao ravno 20 asistencija.

31-godišnjak iza sebe ima sjajne partije s Europskog prvenstva, ovakav pogodak mu je bio prijeko potreban da što prije zaboravi na ozljedu koja ga je mučila ovog ljeta.



Tagovi

Mario GavranovićKayserisporSüper Lig

Ostale Vijesti