Luka Stanzl/Pixsell
Luka Stanzl/Pixsell

Špikiću stradao gležanj, otpao za derbi s Hajdukom!? Umjesto njega ušao igrač koji je imao potres mozga

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 19.02.23. | 16:20

Dario Špikić napustio je teren u 31. minuti uz pomoć liječničkog osoblja, prema prvim prognozama, ozljeda nije nimalo bezazlena

Loša vijest za Dinamo i Ante Čačića u Varaždinu je ozljeda Darija Špikića. Dinamovo krilo, koje se u prvim minutama susreta, moglo proslaviti i dovesti Zagrepčane u vodstvo, ali je 'kaskala' završnica, ozlijedio se nakon pola sata utakmice. U duelu s Lamineom Ba ostao je ležati, uhvatio se odmah za gležanj, međutim, nije ta ozljeda izgledala ozbiljno. Ipak, minutu-dvije kasnije Špikić je napustio travnjak, ne sam, nego uz pomoć klupskih liječnika. Nije mogao stati na tu nogu, što samo po sebi govori o ozbiljnosti ozljede.

Naravno, teško je odmah reći hoće li Špikić dulje izbivati s terena, ili će dodatne pretrage pokazati da je ipak ružnije izgledalo no što je doista bilo, ali prema prvim prognozama, Špikić bi mogao propustiti nedjeljni derbi protiv Hajduka u Maksimiru. Čak i da je riječ samo o istegnuću, nije izvjesno da će se za šest dana oporaviti. Inače, umjesto njega je u igru ušao Luka Menalo, koji je prije neki dan u Kup susretu u Splitu doživio blaži potres mozga i prema očekivanjima trebao je propustiti utakmicu u Varaždinu. No, ipak je bio u zapisniku, a silom prilika, nakon samo pola sata, morao je u igru. (T.N.)




Tagovi

Dario ŠpikićGNK DinamoNK VaraždinHNLHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti