Špijun ili žrtva? Sami Khedira zgrozio Madrid svojom budućom destinacijom!

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 13.03.15. | 17:45

Zanimljivo, mnogi su ga vidjeli kao jednog od igrača koji su najmanje pridonijeli na utakmici protiv Schalkea.

Veznjak madridskog Reala i nogometne reprezentacije Njemačke Sami Khedira na ljeto će pojačati redove Schalkea, vijest je koju donosi Realu naklonjena Marca.

Khedira se trenutno nalazi u posljednjim mjesecima ugovora te je u poziciji da slobodno pregovara sa svim zainteresiranim stranama. Španjolci navode kako je već sve dogovorio s klubom koji je prije samo par dana nanio 'Galacticosima' jedan od najtežih poraza ove sezone (3:4).

Mnogi su Khediru vidjeli kao jednog od igrača najzaslužnijih za poraz protiv njemačkog predstavnika, a tijekom cijele se godine vode velike debate, treba li ili ne Khedira i dalje nositi 'kraljevski' dres. No, čini se kako je Khedira sam odlučio stati na kraj svim nagađanjima. 

Nije dugo trebalo da Realovi navijači povežu konce, osobito nakon onog igranja rukom...

Osim toga, Španjolci navode kako će transfer biti potvrđen tek početkom lipnja s obzirom na to da od 1. srpnja može sasvim besplatno pojačati redove momčadi iz Gelsenkirchena.

Iako je 27-godišnjak imao nekoliko ponuda s Otoka, odlučio je vratiti se u Njemačku. U Madrid je stigao prije pet godina iz Stuttgarta za 14 milijuna eura, a bio je jedna od glavnih karika Reala tijekom ere Josea Mourinha.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

SchalkeReal MadridSami Khedira

Ostale Vijesti