Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Špeljak napustio Šibenik, procurilo ime kluba u kojem karijeru nastavlja Lovre Rogić?

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 29.05.23. | 16:51

U kuloarima se dalo načuti da interes postoji iz Poljske i Serie B, ali ovosezonska jedinica Šibenika neće 'tako daleko'…

Nakon što su se igrači Šibenika rastali u svlačionici poljudskog stadiona poslije poraza od Hajduka, svima je jasno kako sve velika većina više neće vidjeti i kako će mali broj njih i dogodine nositi narančasti dres.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Mediji iz susjedne BiH o Zoranu Kvržiću već pišu kao novom igraču Borca iz Banja Luke, a sada je stigla potvrda i kako će klub napustiti talentirani Karlo Špeljak koji je na početku sezone u Krešimirov grad stigao iz Lokomotive.

Nakon godinu dana došlo je vrijeme da se rastanemo Šibeniče, hvala ti od srca, od danas imaš jednog navijača više“, napisao je brzonogi napadač koji je ove sezone u HNL-u za Šibenik skupio 24 nastupa, dva pogotka i jednu asistenciju.

Osim Špeljaka, kojeg već neko vrijeme prati nekoliko klubova i HNL-a, te iskusnog Kvržića, izgledan je i odlazak vratara Lovre Rogića. Spominjao se interes iz Poljske, potom i iz Serie B, ali sada se počelo šuškati kako će ovosezonska jedinica Narančastih postati novi vratar Zrinjskog iz Mostara.

Krunoslav Rendulić je dobro upoznat s Rogićevim kvalitetama, ali u redove Plemića je početkom godine stigao Marko Marić koji je ugovorno vezan još dvije godine. Marić je dosad u dresu Zrinjskog upisao 17 utakmica, 10 puta je mrežu sačuvao netaknutom, a budući da je Zrinjski u 16 od 17 utakmica slavio u kojima je Marić bio na golu, teško je očekivati da će Rendulić mijenjati prvog vratara.

U svakom slučaju, vijesti o odlascima iz Šibenika ovih dana neće nedostajati, dok će se s pojačanima, zasad, malo pričekati. Uostalom, prvo treba vidjeti tko će s Narančastima pokušati izboriti ekspresni povratak u elitno društvo. Čanadi je još uvijek 'tu', ali tko zna hoće li tako biti i za sedam dana… (I.A.S.)



Tagovi

Lovre RogićKarlo ŠpeljakNK Šibenik

Ostale Vijesti