REUTERS/Miguel Vidal
REUTERS/Miguel Vidal

Španjolski klub želi u siječnju dovesti na posudbu igrača kojeg su prije početka sezone prodali u Saudijsku Arabiju za 30 milijuna eura

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 16.11.23. | 12:54

Ako im to ‘prođe’…

Za vrijeme reprezentativne stanke nema previše informacija o klupskom nogometu. A ni transferima. No, uvijek se nešto nenadano pojavi pa je tako sada glavna vijest u španjolskom AS-u potencijalni povratak Gabrija Veige u Celtu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Od svih igrača koji su ljetos prešli u Saudijski Arabiju, Gabri Veiga bio je igrač koji je dobio najmanju podršku javnosti kad se odlučio na taj korak. Aktualni U21 reprezentativac Španjolske bio je na meti Real Madrida, Barcelone i Newcastlea, ali kad se pojavio Al Ahli, on je odmah prihvatio poziv saudijskog kluba. Celti je na neki način bilo svejedno, oni su traženih 30 milijuna eura dobili, ali odluka talentiranog veznjaka da ode u Saudijsku Arabiju kad bi trebao najviše napredovati mnoge je iznenadila.

No, ni pola godine kasnije, Gabri bi se mogao vratiti u Europu. Preciznije, u Celtu. Naime, AS javlja kako Rafa Benitez želi dovesti mladog Španjolca na posudbu do kraja sezone, a to bi se moglo ostvariti budući da ni Gabri, a ni njegov trenutni poslodavac, nisu baš najzdovoljni njegovim doprinosom u Al Ahliju. Dosad je skupio tek devet nastupa (689 minuta) i postigao jedan pogodak, a to nije nešto što zadovoljava bogate Saudijce.

Celta je trenutno u zoni ispadanja, a pojačanje u vidu Veige za njih bi bila velika stvar. Ako bi se on potom ponovno pokazao kao igrač za najviše domete, onda bi ga neki drugi europski klub lako mogao otkupiti od Al Ahlija koji će u međuvremenu sigurno pronaći neku novu megazvijezdu koju će pokušati dovesti u svoje redove.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Gabri VeigaCeltaAl AhliSaudijska Arabijasaudijska nogometna liga

Ostale Vijesti