ANNEGRET HILSE/Reuters
ANNEGRET HILSE/Reuters

Španjolci tvrde: Barcelona vraća Olma

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 15.04.21. | 16:57

Iskazao se igrajući za Dinamo i Leipzig, ali i Furiju.

Ako je za vjerovati novinaru španjolskog Sporta, Josepu Capdevilli, Dani Olmo mogao bi se brzo vratiti tamo gdje je sve započelo - u Barceloni.

Naime, jedan od najboljih mladih nogometaša koji je igrao za Dinamo, ka tome i stranih, otišao je iz redova Modrih u RB Leipzig za 20 milijuna eura te je ubrzo postao i jedan od stožernih igrača hit momčadi Juliana Nagelsmanna.

Sve to, povuklo je interes Barcelone te spomenuti novinar tvrdi da ga Laporta ozbiljno prati.

"Barca uvijek prati sve svoje bivše igrače. Ljudi iz kluba su ga više puta gledali uživo, a radi se i na tome da klub stalno bude u kontaktu s ljudima koji mu vode karijeru. Dani je napustio Barcelonu da se izgradi kao nogometaš i to mu je uspjelo u Hrvatskoj i Njemačkoj. Doprinosi momčadi kroz golove, ali i svojim utjecajem na igru općenito."

Osim svega navedenog, Olmo postaje sve važniji i za igre reprezentacije, a jedan je od miljenika izbornika Luisa Enriquea.

"Enrique ga je povukao iz mlade reprezentacije, uvijek je vjerovao u njega i sada je postao standardan u reprezentaciji. To je također doprinijelo tome da ga Barcelona ponovno počne promatrati kao potencijalno pojačanje. Dolaskom Joana Laporte na mjesto predsjednika porasle su šanse za Olmov povratak. Barcelona treba igrače kakav je on, a vjerojatno i najvažniji element tog posla bila bi činjenica da Olmo ne bi bio preskup. Zadovoljava sve uvjete koje klub stavlja pred igrače. Njegov povratak ovisit će o tome koliko će igrača na ljeto otići iz Barcelone, ali Dani zna da je na popisu."


Tagovi

BarcelonaDani Olmo

Ostale Vijesti