Španjolac koji je zabio penal za Real u finalu LP-a prije četiri godine nadomak odlasku

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 14.09.20. | 10:10

Ponuda je stigla, a on je uzeo nekoliko dana da je razmotri.

Prije četiri godine, u svibnju 2016. godine madridski Real započeo je svoj nizu u kojem je u tri godine zaredom osvojio titulu prvaka Europe. Upravo te godine „ušati trofej“ osvojili su uz najviše muke, jer dvije godine ranije protiv madridskog Atletica slavili su u produžecima, da bi ih tada u revanšu dočekao isti suparnik.

U jednom od dosadnijih finala, izrazito tvrdom okršaju s minimalno šansi, ponovno se otišlo u produžetke, nakon što su Sergio Ramos i Yannick Carrasco zabili za 1:1.

Ovog puta nije bilo golova u produžecima te se tamo pristupilo izvođenju jedanaesteraca, a prvi gol u seriji za Kraljevski klub postigao je Lucas Vasquez.

Ovaj krilni napadač, koji je nerijetko znao zaigrati i na poziciji desnog beka, uvijek je strpljivo čekao svoju minutažu na Santiago Bernabeuu, a danas sa 29 godina na leđima čini se kako mu je dosta ulazaka s klupe za pričuve u igru.

Marca piše kako je za njega stigla bogata ponuda iz Katara, a ovaj polivalentni ofenzivac je uzeo nekoliko dana da je razmotri prije nego donese konačnu odluku. Osim ponude s istoka, za njegove usluge interes su pokazivali Tottenham i Napoli, ali čini se kako bi ovdje novac mogao prevladati.

Zinedine Zidane mu ne bi radio probleme oko odlaska, poglavito ako se financijski uvjeti zadovoljeni.

Prošle sezone Lucas je upisao 18 prvenstvenih nastupa uz još četiri u Ligi prvaka te jedan u Kupu kralja. Ubilježio je dva gola i dvije asistencije, a to je sve poprilično „tanko“ u usporedbi sa 47 i 53 nastupa u svim natjecanjima u dvije prethodne sezone.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Lucas Vazquez

Ostale Vijesti