Luka Stanzl/Pixsell
Luka Stanzl/Pixsell

Španer dovodi španera: Bivši Dinamov 'fakin' potpisuje za slovenskog prvoligaša

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 12.06.23. | 14:30

Iako je postojao i interes Maribora, jer Damir Krznar poznaje njegove kvalitete, donedavni igrač Gorice postat će igrač Domžala

Edin Julardžija trebao bi idućih dana postati novi igrač slovenskog prvoligaša Domžala. Donedavni veznjak Gorice, koji u prošloj sezoni nije bio u prvom planu kod Željka Sopića i skupio je svega 425 minuta u 15 utakmica, već je odradio prvi trening s momčadi koju vodi bivši trener Rijeke Simon Rožman i idućih bi dana i formalno će postati novi igrač Domžala.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Inače, Julardžija je jedan od Dinamovih 'fakina', momčadi koja je došla do četvrtfinala UEFA-ine Youth lige, na tom putu je baš on pogodio panenku u raspucavanju s bijele točke portiv Bayerna, ali kasnije nije dobio pravu priliku u Maksimiru. Prvoligašku formu tražio je u Slaven Belupu, Šibeniku i Gorici, ali ga je u tome zaustavila i teška ozljeda koljena, koju je zadobio u utakmici protiv Hajduka u dresu Šibenika. Inače, sportski direktor Domžala je Senijad Ibričić, bivši igrač Hajduka, prepoznao je španer u Julardžiji španera i požurio ga dovesti kad se počelo pričati da bi ga mogao uzeti Maribor. Damir Krznar dobro poznaje njegove kvalitete iz Dinama, ali u Ljudskom vrtu su, čini se, malo odugovlačili i Julardžija je otišao u Domžale.

Iako je sve, praktički, dogovoreno, Julardžija će službeno biti predstavljen za koji dan, a Domžale će ovog ljeta igrati u kvalifikacijama Konferencijske lige. (T.N.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Edin JulardžijaSenijad IbričićSimon RožmanŽeljko SopićHNK GoricaDomžale

Ostale Vijesti