Šou u Južnoj Americi: Šest momčadi lovi tri mjesta za Rusiju, Argentina na pragu ispadanja

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 10.10.17. | 12:26

Igra se odlučujuće kolo južnoameričkih kvalifikacija.

Večeras će se odigrati posljednje kolo južnoameričkih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Igra se pet utakmica, a stvari koje su jasne: Brazil je izborio plasman na Mundial, Urugvaj sigurno ide barem u dodatne kvalifikacije, a nikakve šanse za plasman imaju Ekvador, Bolivija i Venezuela.

Najzanimljivija utakmica večeri svakako se igra u ekvadorskom Quitu. Domaćini dočekuju Argentinu koja se nalazi „ispod crte“ i mora pobijediti Ekvador u gostima. S obzirom na to da domaćini imaju pet uzastopnih poraza, i Argentina je, predvođena Leom Messijem, individualno puno kvalitetnija reprezentacija, ako pogledamo povijest ovih dvoboja u Ekvadoru lagano se može zaključiti kako će se Gaučosi morati prilično namučiti ne bi li došli do pobjede.

Naime, u povijesti su slavili svega dva puta u gradu koji se nalazi na 2,850 metara nadmorske visine. Posljednji puta 2001., a prije toga 1960. Tako da Argentini neće biti lagano, no kako bi ih remi vrlo vjerojatno izbacio iz Rusije, ovdje jednostavno moraju dobiti. Očekuje se tvrda utakmica stoga prognoziramo dvojku i 0-2 gola.

Druga utakmica večeri je ona između Perua i Kolumbije. Tko pobjedi ide izravno na SP! U slučaju remija, dalje će (barem u dodatne kvalifikacije) Kolumbija, a možda i Peru ako Argentina ne slavi u Ekvadoru i ako Paragvaj ne dobije Venezuelu. S obzirom na važnost utakmice za obje ekipe igramo oba daju gol.

Prvoplasirani Brazil na domaćem terenu dočekuje Čile koji još nije siguran za Rusiju. S pobjedom sigurno ide na Mundial, remijem je barem u dodatnim kvalifikacijama, a u slučaju poraza ne ovisi sam o sebi. Teško je očekivati pobjedu gostiju, iako je Brazil bezbrižan, a ne bismo se kladili ni na remi. No, da će na utakmici pasti puno golova, u to smo prilično sigurni. Stoga, igramo oba daju i 3+.

Paragvaj na domaćem terenu dočekuje najslabiju momčad Južne Amerike, Venezuelu. Paragvaj mora pobijediti i čekati kiks Argentine u Ekvadoru. Tako da ovdje igramo na pobjedu Paragvaja na kraju oba poluvremena.

U najboljoj situaciji nalazi se Urugvaj. U slučaju domaćeg poraza od Bolivije, idu barem u dodatne kvalifikacije, no teško da će izgubiti budući da je Bolivija puno skromnija reprezentacija od dvostrukih prvaka svijeta. Ovdje igramo jedinicu i 3+ golova na utakmici

Sve utakmice počinju u srijedu u 1:30 po hrvatskom vremenu.

Brazil - Čile
Peru - Kolumbija
Ekvador - Argentina
Urugvaj - Bolivija
Paragvaj - Venezuela

 

Vrijeme RB Liga Događaj Tip Tečaj
Sri 01:30 2061 KSPJA Brazil - Čile Oba daju gol oba daju i 3+ 2,05
Sri 01:30 2062 KSPJA Ekvador - Argentina Kombinacije 2 i 0-2 (-) 3,70
Sri 01:30 2065 KSPJA Paragvaj - Venezuela Pol/Kraj 1/1 1,87
Sri 01:30 2064 KSPJA Peru - Kolumbija Oba daju gol oba daju 1,75
Sri 01:30 2063 KSPJA Urugvaj - Bolivija Kombinacije 1 i 3+ (-) 1,47

(Foto: Action Images)


Ostale Vijesti