RALPH ORLOWSKI / Action Images
RALPH ORLOWSKI / Action Images

Sosu uspoređuju s Beckhamom: "Njegova lijeva noga je apsolutno oružje"

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 01.03.21. | 11:26

Hrvatski lijevi bek u sedam utakmica broji isto toliko asistencija

Bayern je već zapisao novog lijevog beka za dovođenje u notes. Naravno radi se o povremenom hrvatskom reprezentativcu Borni Sosi koji je ovog vikenda upisao dvije asistencije u pobjedi Stuttgarta od 5:1 nad Schalkeom.

Pohvale na njegove izvedbe pršte sa svih strana. Suigrač Saša Kalajdžić je u posljednjih šest zgoditaka iskoristio četiri Sosine asistencije te izjavio kako njihova „balkanska veza dobro funkcionira“.


Ipak najveća pohvala stigla je od sportskog direktora VfB-a Svena Mislintata koji ga je usporedio s jednim od najvećih asistenata u povijesti čiji su teledirigirani centaršutevi i slobodni udarci obilježili mnoge velike utakmice.

„Borna je sam rekao da mu je uzor David Beckham. I mislim da je iste kvalitete. Borna prelazi iz svakog ugla, nekad usječen, nekad oštar, nekad ravan, nekad straga, nekad na prvoj stativi, nekad na drugoj. Njegova lijeva noga je apsolutno oružje",

Beckham je ostao poznat po savršenoj tehnici šutiranja i ubačaja, a u karijeri je branio boje samih velikana Manchester Uniteda, Real Madrida, PSG-a, Milana i u smiraju karijere popularizirao je nogomet u američkom LA Galaxyju.

Nakon igračke karijere ostao je u nogometu i trenutno je suvlasnik u projektu nogometnog kluba Inter Miami.



Ostale Vijesti