Action Images
Action Images

Sosa asistirao u remiju protiv Herthe, Dortmund iščupao bod protiv Hoffenheima (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 13.02.21. | 17:55

U pet utakmica Bundeslige nitko nije uzeo pobjedu.

Odigrano je pet susreta 21. kola njemačke Bundeslige u kojima niti jedna momčad nije upisala tri boda.

Derbi dana igrao se u Dortmundu gdje su Borussia i Hoffenheim odigrali neriješeno rezultatom, 2:2.

Utakmicu su s prilikom otvorili domaćini u 10. minuti, ali Haaland iz blizine nije najbolje pucao. Gosti su odgovorili u 18. minuti, Bebou je sjajno prošao kroz obranu domaćina, ali nije bio dovoljno koncentriran u završnici.

Isti igrač je propustio veliku priliku u 24. minuti kad je njegov udarac fijuknuo tik uz vratnicu. Kazna je uslijedila u istoj minuti, Guerreiro je pronašao Sanchoa u kaznenom prostoru, koji posprema loptu u lijevu stranu gostujućeg gola.

Gol Sanchoa pogledajte OVDJE.

Pet minuta kasnije Dortmund stiže i do drugog gola, no sudac ga opravdano poništava zbog zaleđa Haalanda. Gosti u 31. minuti odigravaju sjajnu akciju, koju je prekrasnim dodirom završio Dabbur za 1:1, rezultat s kojim se otišlo na odmor.

Gol Dabbura pogledajte OVDJE.

Gosti su drugo poluvrijeme otvorili s dvije dobre prilike, a drugu je Bebou pretvorio u vodstvo. Prvo je nakon kornera tukao Dabbur do golman domaćih sjajnom reakcijom šalje loptu ponovno na udarac iz kuta, a u drugom pokušaju gosti stižu do pogotka. Ovoga puta su se odlučili na kombinaciju, koju je Bebou pretvorio u vodstvo.

Gol Beboua pogledajte OVDJE.

U 57. minuti ponovno je zabio Haaland, no sudac mu opet poništava gol, no Norvežanin je u 81. minuti ipak dočekao treću sreću te zabio gol, koji je njegovoj momčadi u konačnici osigurao bod.

Gol Haalanda pogledajte OVDJE.

Stuttgart je na svojoj Mercedes-Benz Areni podijelio bodove s Herthom odigravši 1:1.

Domaćini su u samoj završnici stigli do vodstva golom Kalajdžića na dodavanje našeg Borne Sose, a gostima je bod osigurao Netz u 82. minuti na asistenciju Khedire.

Pogledajte gol Kalajdžića OVDJE.

Pogledajte gol Netza OVDJE.



Tagovi

Borna Sosa

Ostale Vijesti