Damir Spehar/PIXSELL
Damir Spehar/PIXSELL

Sopić: “Ovaj teren je krumpirište”, Ferenčina: “Ne znam je li bilo zaleđe, treba pogledati snimku”

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 16.03.24. | 17:57

Stigle su prve reakcije nakon ogleda u Koprivnici u kojem je Rijeka slavila s 1-0.

Nogometaši Rijeke očito imaju recept kako slaviti u Koprivnici – dodaj loptu Niki Galešiću i stvari će se same od sebe riješiti! Ovoga puta je stoper Rijeke poentirao u 50.minuti za minimalnu pobjedu, a iako ovaj pogodak nije ni izbliza spektakularan kao onaj kojeg je zabio u devetom kolu, rezultat je na kraju isti – tri boda putuju na Kvarner!

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Poslije utakmice pred kamere Max Sporta stali su trener Slavena Roy Ferenčina i trener Rijeke Željko Sopić koji je po posljednjem sučevom zvižduku prilično emotivno proslavio pobjedu u Koprivnici.

“Od početka smo gledali tvrdu utakmicu, tražili smo pogodak i mislim da smo odigrali jako dobro prvo poluvrijeme u kojem smo bili al pari s Riječanima. Oni su dobro ušli u drugo poluvrijeme, zabili su pogodak, a sada je li bilo zaleđa ili ne, ne znam, treba pogledati opet snimku. No, moram čestitati Rijeci na pobjedi, bili su bolji za taj jedan pogodak kojeg mi nismo uspjeli postići. Što se tiče moje momčadi, mogu biti zadovoljan s angažmanom, ali nam je nedostajalo da budemo malo goropadniji prema naprijed, odnosno da stvorimo nešto više prilika. Rijeka je bila čvrsta i mirno su priveli utakmicu kraju”, riječi su Roya Ferenčine.

S druge strane, Sopić je jako zadovoljan što je njegova momčad nastavila s ovako sjajnim izvedbama ovog proljeća…

“Čestitao bih i jednima i drugima, nadam se da nema ozlijeđenih igrača. Ova igra se zove nogomet, ona se igra na travnatom terenu, dok se na krumpirištu sade krumpiri. A ovo je krumpirište. Ja se nadam da će ovog ljeta moji sportski prijatelji iz Slaven Belupa to zamijeniti. To su mi i rekli. Znam da bismo trebali pričati o nekom nogometu na ovom klizalištu, odnosno krumpirištu, ali toga danas nije puno bilo.” (I.A.S)



Tagovi

HNK RijekaRijekaSlaven BelupoRoy FerenčinaŽeljko SopićHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti