Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Sopić: "Možda su novinari treneri pa znaju bolje od mene. Slijedi Dinamo? Pripremamo se kao da nam Real Madrid dolazi"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 03.11.23. | 20:47

Trener Rijeke sumirao je dojmove nakon remija protiv Lokomotive

U prvom dvoboju 14. kola Hrvatske nogometne lige, Lokomotiva i Rijeka odigrali su bez pobjednika. Susret u Kranjčevićevoj završen je 1-1, a Željko Sopić komentirao je utakmicu na konferenciji za medije.

"Bila je dobra utakmica po jako teškom terenu. Doveli smo se u tešku situaciju situaciju nakon pogreške što je sastavni dio igre. Događa se, drago mi je da su igrači pokazali karakter i pokušali pobijediti, ali na kraju podjela bodova.”

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Imali ste problema s ozljedama uoči utakmice. Smatrate li da ste pogodili s odabirom igrača?

"Možda ste vi trener pa znate bolje od mene. Vi meni recite tko je trebao igrati po vama”, odgovorio je Sopić na pitanje novinara Germanijaka pa dodao:

"Kad dobiješ gol kakav smo mi dobili, onda možeš diskutirati o svemu. Ja sam zadovoljan s dečkima, dali su sve od sebe. Ja sam plaćen da biram i ja sam izabrao te igrače i to je tako”, oštro je odgovorio Sopić.

Komentirao je i uvođenje dodatnog veznog igrača na poluvremenu.

"Možda sam mogao od prve minute krenuti s jednim veznim više, ali došli smo do zaključka da nemamo previše veznih na klupi. Utakmica traje 90 minuta, ne 45, a po ovom terenu je došlo do dosta udaraca i prekršaja. Mislim da smo čak i kontrolirali utakmicu, bili bliži pogotku početkom drugog poluvremena. Svi igrači su konstantno htjeli, pritiskali, ali to je nogomet, ne pobjeđujete uvijek.”

Novinar Germanijaka upitao je Sopića ima li Rijeka problem, pod navodnicima, malih utakmica?

"Zašto mislite da je Lokomotiva mala momčad? Ja vam pod navodnicima kažem da je Lokomotiva do 90. minute vodila protiv Dinama na Maksimiru 1-0.”

Slijedi Dinamo.

"Do ponedjeljka dajemo dečkima slobodno, a onda kreću pripreme za Dinamo. Nikakva posebna priprema. Dinamo ili Real Madrid dolazi na Rujevicu, isti Bog”, zaključio je trener Rijeke.



Tagovi

Hrvatska nogometna ligaHNK RijekaRijekaHNLŽeljko Sopić

Ostale Vijesti