Goran Kovacic/PIXSELL
Goran Kovacic/PIXSELL

Sopić: "Dečki su slobodni do srijede, idu doma na juhicu. Pokazali smo da smo htjeli pobjedu, navijači su nam vjetar u leđa!"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 07.10.23. | 20:46

Trener Rijeke bio je oduševljen nakon izvedbe svoje momčadi, ali i nakon podrške navijača koji su njegovu momčad 'gurali prema naprijed'.

Trener Rijeke Željko Sopić se rijetko kada smije. Ali, danas osmjeh nije mogao sakriti. Njegova Rijeka, koju je rujevička publika 90 minuta gurala prema naprijed, svladlala je Hajduk minimalnim rezultatom te je Rijeka od danas - vodeća momčad HNL-a.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Poslije utakmice, Sopić je poručio sljedeće:

"Od prve minute smo pokazali da smo došli pobijediti utakmicu. Igrali smo s puno igrača u napadu. Labrović je obranio Hajdukove šanse, a pozitivna energija s tribina bila nam je vjetar u leđa. Mislim da smo danas zasluženo pobijedili. Dinamo ima dvije zaostale utakmice, mi jednu, ali ovo je jedna epizoda u velikom filmu.“

Rijeka je vodeća momčad HNL-a…

„Proslavit ćemo danas, a onda puštam dečke kućama do srijede da pojedu juhicu s roditeljima. Svatko od nas stavi letvicu koliko može skočiti. Dečki razumiju što im govorim i na terenu rade to što moraju. Kad igrate protiv Livaje ili Trajkovskog, oni mogu zabiti ni iz čega.“

Iako nije sklon isticanju jednog igrača, morao je jedno ime staviti iznad drugih.

„Janković je zabio penal, ali veseli me način na koji smo igrali. U srijedu se nastavljamo pripremati za prijateljsku utakmicu s Udineseom, a onda imamo utakmicu u Istri - totalnu invaziju", rekao je trener Rijeke Željko Sopić.



Tagovi

Željko SopićHNK RijekaRijekaHNLHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti