Foto: OM Official Twitter
Foto: OM Official Twitter

Sometimes maybe good… Gennaro Gattuso je novi trener Marseillea!

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 27.09.23. | 19:35

Slikanje odrađeno - vrijeme je za posao!

Stigla je i službena potvrda onoga o čemu se proteklih nešto više od 24 sata intenzivno pričalo i pisalo – legendarni Gennaro Gattuso novi je trener Marseillea!

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Talijanski stručnjak, s kojim, znamo to još iz njegovih igračkih dana, nema 'zezancije', preuzeo je užarenu klubu francuskog velikana nakon što je Španjolac Marcelino odlučio napustiti klub nakon samo sedam utakmica. Španjolac nije izdržao pritisak od strane navijača, ali sada je od njega kontrolu preuzeo karizmatični Talijan kojeg 'dvije-tri prijetnje' neće tek tako prestrašiti.

Gattuso je posljednji angažman imao u Valenciji, a klupu Šišmiša napustio je u siječnju ove godine. Ranije je vodio Napoli, Milan, Pisu, OFI Cretu te Palermo, s tim da mu je prvi doticaj s trenerskim poslom imao 2013. u Sionu gdje je imao funkciju igrača-trenera prije nego li je objesio kopačke o klin.

Popularni Rino ima 45 godina, a jedini trofej u trenerskoj karijeri mu je onaj s Napolijem iz sezone 19./20. kad je osvojio Coppa Italiju. S Marseilleom je potpisao ugovor do kraja sezone, a debi će imati već za tri dana u Monte Carlu gdje će njegovu novu momčad dočekati Monaco.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Gennaro GattusoMarseilleOlympique MarseilleFrancuskaLigue 1

Ostale Vijesti