Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL

Šok za šokom: Samir Toplak više nije trener Lokomotive

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 28.05.21. | 13:20

Dogodilo se neočekivano

Kao grom iz vedra neba na službenoj stranici Lokomotive pojavila se vijest da Samir Toplak više nije trener. Toplak je s Lokomotivom izveo čudo osiguravši opstanak u HNL-u s ekipom s Kajzerice.

S Lokomotivom je imao ugovor do kraja sezone, ali izgleda da se nije uspio dogovoriti s upravom za novi mandat.

„Unatoč svim kvalitetatama i uvjerenju kako je riječ o jednom od najvećih stručnjaka među trenerima, odluka kluba je kako ćemo u novu sezonu ući s novim trenerom. Ovim putem zahvaljujemo Samiru Toplaku na svemu što je napravio i dao klubu, želimo mu puno sreće u njegovoj daljnjoj trenerskoj karijeri.“, poručili su iz kluba.


Loša forma, superteški raspored, odlazak dotadašnjeg trenera Jerka Leke, sve je u tom trenutku nalagalo da je Lokomotiva prvi favorit za ispadanje iz lige, i to svega svega osam mjeseci nakon osiguravanja drugog mjesta i igranja finala kupa. Uprava kluba s Kajzerice tada je napravila ključan potez. Dovela je eksperta za opstanak, varaždinskog trenera Samira Toplaka koji je nakon gotovo šest godina u Interu prošle sezone preuzeo Varaždin u sličnoj poziciji kao i sada Lokomotivu. Konačni rezultat je poznat, Varaždin je ostao, a Inter ispao. Činilo se kako će Toplak napokon dobiti priliku s nekim klubom iz samog početka krenuti u borbu prema vrhu HNL-a, o čemu je govorio i za naš portal u intervjuu, ali nažalost to se neće dogoditi.


Tagovi

Samir ToplakNK LokomotivaHNL

Ostale Vijesti