Šok i nevjerica! Zvezda nakon 17 uzastopnih pobjeda doživjela jedno od najgorih poniženja na Marakani (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 03.12.15. | 09:14

Zvezda doživjela pravu šamarčinu!

Kup je natjecanje koje često nudi iznenađenja, ali u Srbiji jučer Crvena Zvezda ne samo da je ispala, nego je i doživjela pravi debakl. Uvjerljivo vodeća momčad tamošnjeg prvenstva na svojoj Marakani doživjela je potop – s 5:1 ponizio ju je Borac iz Čačka!

Da stvar bude nevjerojatnija, Zvezda je do sinoć imala 17 uzastopnih pobjeda, a u ligi je na čudesnom omjeru od 17-2-0 i sigurno će osvojiti titulu. Međutim, malo im je to značilo u osmini finala Kupa protiv Borca... Gosti su već na poluvremenu imali 3:0, Zvezda je smanjila početkom nastavka, ali Borac je brzo uzvratio s nova dva udarca za konačnih 5:1!

„Darmar“ po Marakani radila su tri gostujuća igrača – Darko Zorić zabio je hat-trick, a po jednom su poentirali Srđan Vujaklija i Milan Jevtović. Inače, izvještaji govore da je Borac mogao slaviti i uvjerljivije, no i s "petardom“ su nanijeli Zvezdi jedan od najtežih domaćih poraza u povijesti.

„Crveno-bijele“ velike sramote teško može amnestirati činjenica da su nastupili bez dva najbolja igrača, Marka Grujića i Aleksandra Kataija. Svih 90 minuta u debaklu Zvezde odigrao je bivši dinamovac Luis Ibanez, koji je asistirao za utješni gol Jovića.


Tagovi

Luis IbanezBorac ČačakCrvena zvezda

Ostale Vijesti