REUTERS/Gonzalo Fuentes
REUTERS/Gonzalo Fuentes

Smjena legende: Lovren i Ćaleta-Car ostali bez trenera

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 11.09.23. | 14:43

Kao naslijednici se spominju Gennaro Gattuso i Habib Beye

Nakon poraza 1-4 protiv Paris Saint-Germaina, Olympique Lyonnais odlučio je prekinuti suradnju s glavnim trenerom Laurentom Blancem. Šef omladinske akademije Jean-François Vulliez preuzet će uzde dok se ne pronađe zamjena, prenosi L’Equipe.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Iako je ugovor Laurenta Blanca s klubom čiji su članovi Dejan Lovren i Duje Ćaleta-Car trebao trajati do lipnja 2024., klub iz istočne Francuske odlučio je otpustiti 57-godišnjaka nakon ponižavajućeg poraza od PSG-a u 4. kolu.

Blanc je obaviješten o odluci u petak prije nego što je klub objavio njegovu privremenu zamjenu - Jean-Françoisa Vullieza, koji odlazi s mjesta voditelja omladinske akademije OL-a, a pomažu mu posebni savjetnik Sonny Anderson i bivši trener U19 Jérémie Bréchet.

Što sada? Sada s privremenom momčadi, vlasnik kluba John Textor aktivno traži novog stalnog broja jedan, a imena bivšeg trenera Valencije Gennara Gattusa i sadašnjeg trenera Crvene zvezde Habiba Beyea pojavljuju se s najviše inzistiranja.

Lyon, koji trenutno sjedi na dnu ljestvice Ligue 1 s jedinim bodom nakon četiri utakmice, ima najlošiji početak sezone u francuskom prvenstvu i nastojat će ispraviti situaciju pod vodstvom Vullieza kada se suprotstavi novopromaknutom Le Havreu u nedjelju 17. rujna u 20.45 sati. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Laurent BlancLyonOlympique LyonDejan LovrenDuje Ćaleta-Car

Ostale Vijesti