REUTERS/Antonio Bronic
REUTERS/Antonio Bronic

Službeno: Zoran Kvržić potpisao za Farmaceute

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 30.09.21. | 19:59

Ostaje u Koprivnici godinu dana

Kako je i najavio portal ePodravina, bivši BiH reprezentativac Zoran Kvržić novi je igrač Slaven Belupa!

Kako je objavio klub na svojim službenim stranicama, Zoran je potpuisao jednogodišnji ugovor a pravo nastupa će imati već za vikend, kada Slaven igra protiv Lokomotive.

“Stižem u Slaven Belupo s mišlju da svojim igrama, iskustvom, savjetima i zalaganjem pomognem momčadi. Svjestan sam u kakvoj se situaciji nalazimo, ali prvenstvo je maraton. Upoznao sam se s ekipom i znam da posjedujemo kvalitetu za više nego što trenutno ljestvica pokazuje. Posljednjih nekoliko kola igramo dobro, ali rezultat nas nije popratio i to želimo promijeniti već u subotu” rekao je Kvržić na predstavljanju

Podsjećamo, Kvržić je nedavno ostao bez ugovora u Turskoj gdje je igrao za Kayserispor. Osim Rijeke, branio je još boje moldavskog Sheriffa, talijanske Spezije, a na početku karijere i Osijeka. U HNL-u je odigrao 192 utakmice, zabio 18 golova i upisao 36 asistencija.

Podsjećamo, Dolaskom Zorana Zekića na klupu Slaven Belupa u Koprivnicu su sletjela su četiri pojačanja. Prvo je došao iz Osijeka Alen Grgić, a onda i tri stranca - Nigerijac Ikouwen Utin, Moldavac Mihail Caimacov i Kolumbijac Hansel Zapata.

Slaven je u krizi, imaju samo bod više od posljednjeplasiranog Hrvatskog dragovoljca, pa im je svako pojačanje prijeko potrebno.


Tagovi

Zoran KvržićSlaven BelupoHNL

Ostale Vijesti