Paul Childs/Action Images
Paul Childs/Action Images

Službeno: Tino Sven Sušić potpisao za pretposljednju momčad Slovenije

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 11.04.22. | 17:00

Veznjak nastavlja karijeru u susjedstvu

Nogometno proputovanje Tina Svena Sušića ide dalje: nakon što je ruska invazija na Ukrajinu prekinula njegovu gažu u redovima ruskog drugoligaša Kubana iz Krasnodara, a veznjak će svoju karijeru nastaviti u susjedstvu, u Taboru iz Sežane. Riječ je o slovenskom prvoligašu kojemu ove sezone ne ide baš najbolje, budući da drži pretposljednje mjesto tamošnje prve lige s 29 bodova iz 30 utakmica. Iza Tabora je Aluminiji s 23 boda, a ispred je Radomlje s 32.

Sušićeve nogometne kvalitete bi možda mogle pomoći taborcima da uhvate ostanak u prvom razredu slovenskog nogometa, osobito u napadačkom dijelu jer je klub iz Sežane zabio 26 pogodaka u ovoj sezoni, najmanje od svih u prvenstvu. Ako već ne uspije pomoći u direktnom ostanku, onda bi im nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine mogao pomoći u playoffu za ostanak u najvišem rangu.

No nije se Sušić nešto ni stigao naigrati u drugoj ruskoj ligi, ove je sezone za Kuban zabio dva pogotka u osam nastupa.

Podsjetimo, Sušić je iz Belgije stigao u Hajduk gdje se igrački isprofilirao, a zatim je otišao ponovno u Beligju. Prvo u Genk u kojemu nije igrao, pa je otišao na posudbu u Maccabi iz Tel Aviva. Uslijedio je novi belgijski angažmani, u Antwerpu, pa u nizozemskom Venlu, austrijskom Hartbergu te Sarajevu.



Tagovi

Slovenska nogometna ligaTabor SežanaTino Sven Sušić

Ostale Vijesti