FK Sarajevo
FK Sarajevo

Službeno: Talentirani Dubrovčanin i donedavni član Hajduka II novi je igrač Sarajeva

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 21.06.21. | 08:13

Pridružio se dvojici također bivših Hajdukovaca.

Vicko Ševelj je 20-godišnji Dubrovčanin koji je s 15 godina napustio lokalni GOŠK i prešao u Hajduk. Nakon epizoda u kadetskoj i juniorskoj momčadi Bijelih, seniorsko iskustvo počeo je skupljati u drugoj momčadi Hajduka koja se natjecala u 2.HNL. No, ta je momčad na kraju prošle sezone raspuštena, samim time Bijeli su se oprostili od brojnih igrača, uključujući i od talentiranog stopera koji po potrebi može zaigrati i na beku.

Od jučer, Vicko Ševelj je novi igrač FK Sarajeva, objavio je slavni sarajevski klub na svojoj službenoj stranici.

Velika je čast i zadovoljstvo biti dio kluba kao što je Sarajevo. Radi se o jednom od najvećih klubova sa ovih prostora i sigurno da nije mala stvar nositi bordo dres. Nadam se da ću se brzo uklopiti u ekipu, te da ću što prije zaigrati pred najvaternijim navijačima o kojima sam već mnogo čuo,” rekao je Ševelj za stranice Bordo kluba.

Sarajevo je posljednjih sezona najjači klub u susjednoj državi, nakon naslova prvaka 2019. i 2020. prošle sezone ispustili su prednost od 13 bodova pred Borcem i na kraju pomalo senzacionalno ostali bez titule.

U Sarajevu će iduće sezone igrati, tako, čak tri bivša Hajdukovca. Uz mladog Ševelja tu su još Mirko Oremuš i Tino-Sven Sušić.


Tagovi

HajdukHajduk IIFK SarajevoVicko ŠeveljTino-Sven SušićMirko Oremuš

Ostale Vijesti