Marko Prpic/PIXSELL
Marko Prpic/PIXSELL

Službeno: Rijeka produljila suradnju sa svojim “najskupljim” igračem

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 14.10.21. | 18:30

Ovog ljeta bio je nadomak unosnog transfera

Robert Murić danas je potpisao novi ugovor s Rijekom. Krilni napadač, koji je na Kvarner stigao početkom 2019. iz portugalske Brage, dosad je u bijelo-plavom dresu odigrao 95 utakmica, zabio 28 pogodaka i dodao 20 asistencija.

“Drago mi je da sam produljio ugovor s Rijekom, dobro se osjećam u Rijeci i želim, kao i dosad, dati svoj maksimum na travnjaku i opravdati povjerenje kluba”, rekao je po produljenju suradnje s klubom.

25-godišnji Murić karijeru je započeo u Dinamu, da bi se okolnim putem nakon neuspješnih epizoda u Ajaxu, Pescari i Bragi vratio u HNL te konačno krenuo pravim putem. Potvrđuje to činjenica da je s cifrom od dva milijuna eura prema Transfermarktu trenutno najvrjedniji igrač Rijeke uz Darka Velkovskog.

“Čekaju nas još mnogi izazovi, dobro smo ušli u sezonu, želja je da nastavimo nizati dobre rezultate i da se borimo za najviše pozicije u prvenstvu i Kupu Hrvatske”, dodao je Murić.

Iako se na ljeto pričalo da će za milijun eura otići u redove Al-Aina, igrač rođen u Varaždinu do daljnjega tako ostaje na Rujevici. Upravo će njegov prvi seniorski klub, Dinamo, Rijeka u subotu dočekati u derbiju 12. kola HT Prve lige.

“Prvi veliki izazov na rasporedu je već u subotu protiv Dinama. Najljepše je igrati derbije, vjerujem da će svi ljubitelji nogometa uživati u jednom sjajnom derbiju. Pozivam naše navijače da dođu u što većem broju i pomognu nam ostvariti još jedan uspjeh”, zaključio je naposljetku.


Tagovi

HNK RijekaPrva HNLRobert MurićDinamo Zagreb

Ostale Vijesti