PIXSELL
PIXSELL

Službeno: Rene Poms ima novi posao nakon odlaska iz Osijeka

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 28.08.23. | 11:00

48-godišnjak je bio bez posla od ožujka.

Nakon što su mu se u ožujku zahvalili u Osijeku, Rene Poms preselio je na burzu. Austrijanac rođen u Grazu čekao je svoju priliku ili, kako to treneri vole reći, pravi projekt. I danas je stigla potvrda da ga je 48-godišnjak i pronašao. Naime, Poms je novi trener austrijskog drugoligaša Leobena, a na klupi će zamijeniti dosadašnjeg trenera Carstena Janckera kojemu su presudila dva uzastopna poraza.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Inače, Poms je u svoju trenersku karijeru krenuo iz Bruck/Mura.

„Povratak Renea je jasna naznaka naših ambicija. S njegovim nacionalnim iskustvom, znanjem i dubokom povezanošću s ovom regijom, uvjereni smo kako je Rene pravi čovjek za ovaj posao i da će nas voditi prema višem rangu“, istaknuli su iz kluba.

Poms u Štajersku donosi šarolik CV. Do sada je u karijeri radio kao pomoćni trener u LASK-u, Wolfsbergeru, bečkoj Austriji, Speziji, Lechu iz Poznana i zagrebačkom Dinamu.

A dolazi u momčad u kojoj stanuju dvojica Hrvata, Ricardo Bagadur te Matija Horvat. Leoben je trenutno peta momčad drugog razreda austrijskog nogometa s tri boda zaostatka za vodećim St. Poltenom i Grazerom. (pz)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Rene PomsLeoben

Ostale Vijesti