Foto: NK Osijek
Foto: NK Osijek

Službeno: Povremeni reprezentativac Slovačke stigao u Osijek na posudbu uz opciju otkupa

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 05.02.24. | 18:40

Nosit će dres s brojem 99 na leđima.

Ladislav Almási novi je igrač Osijeka, službeno je potvrđeno na društvenim mrežama češke Baník Ostrava te NK Osijeka. Stasiti napadač nosit će dres s brojem 99 na leđima, a ukoliko u klubu budu zadovoljni njegovim izvedbama, Osijek će imati mogućnost otkupiti njegov ugovor.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

„Laco nije imao veliku minutažu ove jeseni. Dakle, bili smo otvoreni za razgovor na temu potencijalnog njegovog transfera. Zasad samo dogovorili posudbu, a za dalje ćemo vidjeti na ljeto. Želimo Ladislavu puno sreće u dresu Osijeka“, rekao je Luděk Mikloško, sportski direktor češkog kluba, za mrežne stranice Banik Ostrave.

Sat i pol kasnije, na stranicama NK Osijeka također je potvrđen dolazak Almasija, a on je u svojem prvom razgovoru kao igrač Osijeka poručio sljedeće:

"Prvi dojmovi su jako dobri! Stadion mi djeluje impresivno sa svim ovim pomoćnim terenima i sadržajima, svi mi kažu da je najljepši u Hrvatskoj i zaista sam ugodno iznenađen. Sve je fantastično, što drugo mogu sada reći nego da čekam zabijati golove i biti dio ove obitelji", riječi su novog igrača NK Osijeka, dok je na temu dolaska 24-godišnjeg napadača sportski direktor Bijelo-plavih, Jose Boto, istaknuo:

"Doveli smo napadača koji je totalno drukčiji od Miereza. Pričao sam sa Zoranom i rekao je da nam takav profil igrača nedostaje, a dogovor je bio da ne potrošimo puno novaca. Bilo bi super imati ga dvije godine kod nas jer nam treba još jedan napadač. I to ne na način da ga dovodimo kao alternaciju za Miereza jer njih dvojica nisu istoga stila i načina igre. Stoga mislim da će nam Ladislav biti itekako koristan u momčadi. Ovdje je na posudbi do kraja sezone, s mogućnosti otkupa i vjerujem u takav rasplet situacije. Ramon i on mogu upotpuniti jedan drugoga, a to do sada nismo imali."

Spomenimo kako je Ladislav Almasi povremeni reprezentativac Slovačke (devet nastupa), a u karijeri je dosad igrao za Senicu, Dunajsku Stredu, STK Samorin, FC Petržalku, Ružomberok, Akhmat Grozni, i Banki Ostravu koja ga je iz Ružomberka dovela u ljeto 2021. za 470 tisuća eura. Za Banik je dosad u 75 nastupa skupio 25 pogodaka i tri asistencije, a njegova tržišna vrijednost trenutno iznosi 700 tisuća eura.



Tagovi

NK OsijekOsijekZimski prijelazni rokZimski prijelazni rok 2024.Banik Ostravaposudba

Ostale Vijesti