Službeno: Petorica igrača napustila Slaven Belupo

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 02.08.20. | 11:30

Čistka u Koprivnici.

Nedugo nakon završetka prošle sezone, nakon samo šest dana odmora, nogometaši Slaven Belupa na čelu s trenerom Tomislavom Stipićem i njegovim stručnim stožerom vratili su se treninzima. Danas su na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš startale pripreme za sezonu 2020./2021.

Na prvom je treningu okupio 15 igrača: Ivan Filipović, Karlo Slukić, Goran Paracki, Tomislav Božić, Matko Zirdum, Vinko Soldo, Bruno Bogojević, Bruno Goda, Marko Čovo, Bruno Čovo, Stipe Bačelić Grgić, Nemanja Glavčić, Karlo Lulić, Arijan Brković i Franck Etoundi, dok su Božo Mikulić, Vinko Međimorec, Mateus Lima, Davor Lovren i Michele Šego po završetku ugovora napustili klub.

"Veseli me što je ‘kostur’ ekipe ostao isti, a vjerujem da će momčad imati novo, ljepše i uspješnije, lice u novoj sezoni. Novi igrači koji dođu u našu svlačionicu ne smiju ugroziti povjerenje i pozicije igrača koji su se do sada dokazali. To će biti mladići koji će im svakodnevno morati biti ‘za vratom’ i stalno ih izazivati. S druge strane, potrebni su nam i igrači koji će donijeti dodatnu kvalitetu na pozicijama na kojima to nismo imali u posljednjoj sezoni", najavio je novu momčad Stipić, a potom dodao i ponešto o klupskim ciljevima:

"Mi smo sada u jednom procesu transformacije, doći će i dosta novih igrača tako da je teško već danas definirati cilj. Želim da što prije dođemo do 40 bodova tako da s ispadanjem nemamo baš ništa, a uz to da mladi igrači koji su prošle sezone ‘isplivali na površinu’ poput Gode, Bogojevića, Brkovića i Zirduma naprave novi korak prema naprijed."

(foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell)


Tagovi

Prva HNL

Ostale Vijesti