Foto: Roma Officaial
Foto: Roma Officaial

Službeno: Paulo Dybala je novi igrač Rome!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 20.07.22. | 12:19

Pa vi recite da Jose Mourinho nije The Special One…

Rim će izgorjeti - Paulo Dybala novi je igrač Rome!

Glavna vijest ljetnog prijelaznog roka posljednjih 10-ak dana danas je i službeno zaključena, La Joya seli na Olimpico, a prema prvim informacijama potpisao je trogodišnji ugovor.

Iako mu je 'Osmi kralj Rima' bio spreman dati svoju umirovljenu desetku, Dybale će na kraju nositi dres s brojem 21 na leđima. Njegov dolazak jedan je od najvećih potpisa Rome u novijoj povijesti kluba, a u svojim najboljim igračkim danima La Joya će zajedno s Mourinhom, Pellegrinijem, Abrahamom, ali vjerojatno bez Zaniola, pokušati osvojiti naslov na kojeg navijači čekaju već 21 godinu. Podsjetimo, Roma, koja je neupitno jedan od najvećih talijanskih klubova, je u svojoj povijesti tek tri puta bila prvak Italije.

Prvi put su naslov osvojili ratne 1942. godine, drugi put 41 godinu kasnije kad ih je do naslova vodio Nils Liedholm, a posljednji put 2001. kad su pod trenerskom palicom Fabija Capella osvojili popularni Scudetto. Bila je to fenomenalna momčad u kojoj su igrali Cafu, Samuel, Assuncao, Emerson, Nakata, Montella, Delvecchio, kapetan Totti, ali i legendarni Argentinac Gabriel Batistuta koji je te sezone bio jedan od najboljih igrača na svijetu.

Status kakvog je imao popularni Batigol u Rimu La Joya tek treba zaslužiti, ali da će odmah postati novi miljenik navijača – to sigurno hoće!

Jose Mourinho je opet pobijedio, opet je pokazao zašto je The Special One. Baš on je glavni razlog zašto je La Joya danas u Rimu. I tamo će vjerojatno i ostati…Vjerojatno ne samo ove tri godine.

Sjajan dan za talijanski nogomet, ostvarenje sna za navijače Rome. Dybala je u Rimu – kako ne biti uzbuđen!?



Tagovi

Paulo DybalaRomaGermanijak transferinogometni transferiLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2022.

Ostale Vijesti