Službeno: Osijek predstavio veliko pojačanje, Bjelica najavio nove dolaske

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 23.09.20. | 13:57

Sjajan potez Osječana.

Damjan Bohar predstavljen je kao novi igrač Osijeka. Slovenac je potpisao ugovor na tri godine, a u Gradski vrt stiže iz poljskog Zaglebia. Navodno je imao više ponuda na stolu, ali prihvatio je poziv Bjelice. 

"Morate znati: Imate ponude i pravu ponudu. Mediji često pretjeruju u tim stvarima. Osijek je bio jedina prava ponuda za mene, kad sam se čuo s trenerom, kada mi je objasnio što očekuje od mene i koji su mu planovi, odmah sam dao do znanja klubu da želim doći tu", rekao je na predstavljanju. 

Trener Nenad Bjelica dodao je da ovdje ne završava prijelazni rok za njegovu momčad: "Imamo još dva tri igrača na listi za dovođenje. Sumnjam da će doći do utakmice s Goricom, ali doći će vjerojatno do utakmice iza te"

Inače, Bohar je u Zaglebie stigao u ljeto 2018. za 175 tisuća eura iz Maribora. Primarno je lijevo krilo, ali može igrati i desno te špicu, prošle sezone je u 39 utakmica upisao 16 golova i pet asistencija, a ove je tri puta asistirao i jednom zabio u tri nastupa. Nedavno je kod Matjaža Keka upisao dva nastupa za reprezentaciju Slovenije.

(foto: Screenshot)


Tagovi

Damjan BoharNenad Bjelica

Ostale Vijesti