Službeno: Napoli osigurao ogromno pojačanje

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 23.08.19. | 11:59

Riječ je o mladiću koji će sigurno biti veliki problem za sve obrane diljem Serije A

24-godišnji Meksikanac stigao je iz PSV-a za velikih 38 milijuna eura, a sa svojom novom momčadi potpisao je petogodišnji ugovor.

Ovaj brzonogi krilni napadač najbolje se snalazi na poziciji lijevog krila, a budući da je riječ o dešnjaku, jako često okomitom kretnjom napada suparničke obrane koje s njim jedva izlaze na kraj.

Prije dvije godine stigao je u PSV iz meksičke Pachuce za 12,5 milijuna eura, a to se pokazalo kao izvrsna kupovna nizozemskog velikana.

Mnogi klubovi diljem Europe bili su zainteresirani za njegovim dovođenjem, ali je izgleda presudila želja da zaigra u Serie A budući da su mnogi analitičari govorili kako bi se po stilu igre ovaj 24-godišnjak tamo najbolje snašao.

Službena potvrda transfera stigla je na twitter profilu kontroverznog predsjednika Napolija Aurelia De Laurentiisa, da bi nakon toga vijest prenijela i službena stranica jednog od najvećih konkurenata Juventusa za ovogodišnji Scudetto.

Prije Lozana Napoli je za nadolazeću sezonu osigurao usluge povećeg broja igrača od kojih se najviše ističu Manolas, vratar Meret, Elmas i Ospina. Ovog je ljeta momčad koju vodi veliki Carlo Ancelotti na ulazne transfere potrošila 128 milijuna eura, dok su od prodaje zaradili svega 48,7 milijuna eura.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FSSCNapoli%2Fposts%2F2706981856002038&width=500" width="500" height="620" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Benvenuto Hirving ! <a href="https://twitter.com/hashtag/ADL?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#ADL</a> <a href="https://t.co/OI8O5efkSh">pic.twitter.com/OI8O5efkSh</a></p>&mdash; AurelioDeLaurentiis (@ADeLaurentiis) <a href="https://twitter.com/ADeLaurentiis/status/1164824019251544066?ref_src=twsrc%5Etfw">August 23, 2019</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(foto:Reuters)

 


Tagovi

Hirving LozanoNapoliPSV Eindhovenmeksička nogometna reprezentacijaSerie A

Ostale Vijesti