Foto: Action Images
Foto: Action Images

Službeno: Mourinho doveo pojačanje na ključnoj poziciji za 16 milijuna eura

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 17.10.20. | 11:03

„The Special One“ je otkrio da je prezadovoljan ovim prijelaznim rokom.

Trener Tottenhama, Jose Mourinho, otkrio je da je prezadovoljan ovim prijelaznim rokom i da doista nije očekivao toliku rastrošnost predsjednika Daniela Levya ovog ljeta, poglavito ako se u obzir uzme pandemija koronavirusa i njezin cjelokupni učinak na financijsku sliku.

„Bio je fantastičan prijelazni rok. U mojoj analizi momčadi i onom što nam nedostaje, kao i sve ono što sam pričao s upravom, ovo je bilo puno više od očekivanog. Mogu samo pohvaliti upravu na poslu koji je napravila“, rekao je The Special One koji je ovog ljeta dobio Sergija Reguilona na poziciji lijevog bočnog, Matta Dohertya na poziciji desnog te Pierre-Emilea Hojbjerga u vezi, dok je u napadu na posudbu uz opciju otkupa stigao Carlos Vinicius.

Na to sve dolaze i besplatan potpis Joea Harta kao rezervnog golmana i naravno najveći od svih poslova ovog ljeta, povratak Garetha Balea.

U sam smiraj prijelaznog roka, Spursi su doveli i posljednje pojačanje, a riječ je o čovjeku koji igra na ključnoj poziciji za Josea Mourinha. Naime, odlaskom Jana Vertonghena, Portugalac je bio u velikoj potrazi za braničem koji preferira igrati lijevog stopera, a nakon što su odbijene sve ponude za Milana Škriniara, Tottenham se okrenuo Joeu Rodonu.

Stoper Swanseaja koji će sljedećeg tjedna napuniti 23 godine preferira igrati na lijevoj strani obrani, a snalazi se i u formaciji sa tri stopera također na lijevoj strani, unatoč činjenici što je dešnjak.

Tottenham će Velšanima sveukupno isplatiti 16 i pol milijuna eura (zajedno s bonusima), dok je 193 centimetra visok stopera potpisao petogodišnji ugovor i zaključio prijelazni rok londonskog kluba.



Tagovi

WalesTottenhamSwansea CityPremier ligaPremiershipengleska

Ostale Vijesti