Službeno: Lucho Ibanez ima novi klub

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 17.09.19. | 13:49

Izgleda kako se ovaj Argentinac najbolje osjeća na Balkanu

Ovaj 31-godišnjak može pokriti sve pozicije na lijevoj strani iako je svoje najbolje partije pružao na mjestu lijevog braniča.

Ovaj hrvatski zet rođen je 1988. godine u Buenos Airesu svoju je igračku karijeru započeo u legendarnoj Boci Juniors. Njegov prvi izlet u Europu dogodio se 2008. godine kada potpisuje za zagrebački Dinamo koji je za njegove usluge morao izdvojiti 650 tisuća eura.

U Dinamu je proveo sedam godina nakon čega na zimu 2015. odlazi put Mađarske, točnije Gyora. Nije prošlo ni šest mjeseci, a interes za njegovim uslugama pokazala je Crvena Zvezda pa je tako popularni Lucho svoju karijeru nastavio u srpskom velikanu.

U Srbiji se zadržao svega godinu dana nakon čega za 1,4 milijuna eura odlazi u Trabzonspor. Nije se ovaj omaleni Argentinac najbolje snašao u Turskoj pa se tako nakon jedne neuspješne posudbe u Karabuksporu vratio u Trabzon gdje su mu poručili kako je slobodan pronaći novi klub.

Od 1. srpnja ove godine Lucho Ibanez vodi se kao slobodan igrač, a svega dva mjeseca nakon što se rastao sa turskim prvoligašem karijeru će nastaviti u susjednoj BiH.

Njegov novi klub se u ovom trenutku nalazi na 4. mjestu BiH Premijer lige, a vodeća Tuzla City bježi im četiri boda.

U njegovom novom klubu dočekat će ga prava mala kolonija hrvatskih nogometaša koju čine Frane Čirjak, Ivan Brkić, Ivan Lendrić, Marko Bencun i mnogi drugi.

Sa svojim novim klubom Ibanez je potpisao dvogodišnji ugovor, a službeno predstavljanje novog igrača biti će u četvrtak na stadionu HŠK Zrinjski.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fhsk.zrinjski%2Fposts%2F10162244550365023&width=500" width="500" height="677" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

(foto:Pixsell)

 


Tagovi

Luis IbanezCrvena zvezdaDinamo ZagrebZrinjski

Ostale Vijesti