Pixsell
Pixsell

Službeno: Kastrati ponovno u Lokomotivi!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 15.02.24. | 12:32

Došao je na posudbu do kraja sezone.

Ono o čemu je Germanijak jučer prvi pisao, danas je dobilo svoju potvrdu – Lirim Kastrati vratio se u HNL. Za njegovim su uslugama bili zainteresirani Rudeš i Lokomotiva, no Kastrati se na kraju vratio u staro jato te je s Lokosima dogovorio posudbu do kraja sezone. Povremeni reprezentativac Kosova konkurirat će već za subotnju utakmicu protiv Rijeke na Rujevici (15 sati, Max Sport 1).

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Kastrati je prve nogometne korake napravio u Shkëndiji, a u Lokomotivu je stigao s 18 godina. Nakon tri godine na Kajzerici, odlazi u Dinamo za dva milijuna eura, da bi ga onda Plavi nakon godinu dana, u ljeto 2021., prodali Legiji za 1.3 milijuna eura. U Poljskoj se zadržao godinu dana nakon čega odlazi u Fehervar iz kojeg je i stigao na posudbu u Lokomotivu. Ove sezone je u dresu mađarskog prvoligaša skupio 18 prvenstvenih nastupa uz četiri pogotka i dvije asistencije.

Njegov dolazak znači gotovo pa sigurno i odlazak Silvija Goričana u ruski Rubin, o čemu ste također još u srijedu mogli čitati na Germanijaku, a potvrda tog posla očekuje se u narednim danima.



Tagovi

Lirim KastratiLokomotiva ZagrebFehervarposudbaHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti