Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Službeno: Karoglan mlađi odstupio s mjesta glavnog trenera dan prije utakmice protiv lidera Prve NL!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 06.04.24. | 08:11

Potrđeno je na društvenim mrežama kluba

Marijan Karoglan, mlađi brat trener Hajduka Mislava Karoglana, podnio je ovog petka neopozivu ostavku na mjestu trenera Croatie Zmijavaca. Karoglan je na klupu drugoligaške momčadi sjeo u rujnu prošle godine, a istu je odlučio napustiti iz privatnih razloga.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Priopćenje kluba prenosimo u cijelosti:

"Kao Klub želimo obavijestiti sve naše sportske prijatelje da je došlo do izmjena u stožeru prve ekipe.

Naime, trener seniorske momčadi, Marijan Karoglan iz privatnih razloga je odlučio napustiti mjesto glavnog trenera, te je u dogovoru s Upravom Kluba došlo do zajedničkog dogovora da se ovo i ispoštuje.

S obzirom da je Marijan preuzeo seniorsku momčad nakon 5 kola u jako izazovnom trenutku, te je uz njegovo vodstvo došlo do ozbiljnih rezultata i povijesnih transfera u prvu ligu naša tri igrača, želimo Marijanu zahvaliti na svemu što je napravio za svoju momčad i svoj Klub te mu poželjeti mnogo sreće na privatnom i poslovnom putu.

O novom treneru ćemo vas naknadno izvijestiti,a do tada će momčad voditi naši treneri iz stožera, Petar Jović i Marko Kartelo.”

Zanimljivo, Croatia već u subotu s početkom u 16.30 sati gostuje kod lidera Prve NL Zrinskog u Gradskom vrtu, ali Karoglan je procijenio da se niz od pet utakmica bez pobjede može lakše okončati bez njega na klupi pa je tako odlučio reći ‘zbogom’. Ili možda samo doviđenja, tko će ga znati…

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Croatia ZmijavciPrva nogometna liga

Ostale Vijesti