Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Službeno: Jorge Obregon ima novi klub, ostaje u 1. HNL

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 05.07.21. | 14:43

Kolumbijac je odradio dobru sezonu u Varaždinu iako njegova momčad nije uspjela izboriti ostanak u elitnom razredu hrvatskog nogometa.

Jorge Obregon novi je igrač Rijeke. Ono o čemu se pisalo posljednjih sedam dana danas je dobilo i službenu potvrdu, ali detalji transfera u ovom trenutku nisu poznati.

Kolumbijac je prvo zabljesnuo pod trenerskom palicom Samira Toplaka te je baš on pretprošle sezone bio jedan od najvažnijih igrača u Varaždinu iako se momčadi priključio tek u proljetnom dijelu sezone. Prošle sezone je zabio sedam pogodaka, a ukupna brojka njegovih nastupa i pogodaka je 48/11.

Zanimljivo, Obregon je tri pogotka zabio baš Rijeci, a po dolasku u klub s Kvarnera rekao je sljedeće:

„Veselim se dolasku u Rijeku, to je za mene velika prilika. Želim donijeti puno pozitivnih stvari ekipi i želimo da se svi zajedno, od igrača do zaposlenika kluba, veselimo iduće sezone. Nadam se da ću se brzo upoznati sa suigračima, prilagoditi idejama na terenu fizički i psihički, te donijeti kvalitetu ekipi“, rekao je Jorge Obregon po dolasku na Rujevicu.

„Rijeka mi se čini kao lijep grad, primorski grad koji ima lijepo more, tople ljude i to je bitno jer od prvog trenutka kad sam došao osjećam se dobrodošao i svi su me srdačno dočekali. I to je jedan od razloga zašto sam sretan što sam odabrao Rijeku“, ustvrdio je Obregon koji će se u ponedjeljak popodne priključiti suigračima u Kranjskoj Gori.

Obregon je pauzu iskoristio za posjet obitelji u Kolumbiji.

„Iskoristio sam pauzu između sezona i proveo vrijeme s obitelji i prijateljima u Kolumbiji. Važno mi je iskoristiti priliku i provesti vrijeme s obitelji jer s obzirom na to da igram u Hrvatskoj nemam prilike biti s njima koliko bi želio. To je vrijeme koje pozitivno utječe na mene i daje mi snagu da nastavim dalje“, zaključio je Jorge Obregon u razgovoru za klupske web stranice.


Tagovi

Jorge ObregonHNK RijekaRijekaNK Varaždinnogometni transferitransferiLjetni prijelazni rok

Ostale Vijesti