Twitter
Twitter

Službeno: Igor Tudor dobio nasljednika na klupi Marseillea!

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 23.06.23. | 19:53

Iz kluba su nahvalili njegove bivše uspjehe i trofeje

Olympique de Marseille objavio je potpisivanje ugovora s Marcelinom, novim trenerom kluba s juga Francuske.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Prošavši kroz brojne povijesne klubove, Marcelino García Toral stekao je reputaciju zahvaljujući svojoj taktičkoj oštroumnosti i trofejima koje je osvojio tijekom svoje karijere. S Valencijom je osvojio Copa del Rey protiv Barcelone 2019. i odveo klub u Ligu prvaka tijekom svoje dvije sezone. Godine 2021., opet protiv katalonskog kluba, omogućio je Athletic Clubu Bilbao da svojim trofejima doda španjolski Superkup, prvi trofej baskijskog kluba od 1984. godine. Tri puta je osvojio titulu najboljeg trenera španjolske lige, posljednji put 2018. godine", naglasili su iz kluba i dodali:

Javier Ribalta, sportski direktor OM-a, naglasio je:

"Marcelinov dolazak u skladu je sa željom da se nastavi klupski projekt. Naši brojni razgovori pokazali su zajedničku odlučnost i razumijevanje. Njegova stručnost i osobnost ispunjavaju zahtjeve najviše razine. Njegovo će iskustvo također biti značajna prednost u jačanju rada poduzetog prošle sezone. "

Marcelino je nakon potpisa rekao:

"Želim zahvaliti Marseilleu na ukazanom mi povjerenju. Naše rasprave o momčadi i projektu potaknule su razmišljanje u donošenju informirane i promišljene odluke. Zajedno s mojim cijelim osobljem, uvjereni smo Projekt. Shvaćam odgovornost koju ova misija predstavlja i naša će predanost biti potpuna."

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Olympique MarseilleMarcelino

Ostale Vijesti