NK Istra 1961
NK Istra 1961

Službeno: Hamza u Istri 1961!

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 07.02.24. | 08:44

Riječ je o 19-godišnjem napadaču, nosit će dres s brojem 9

Dok se čeka službena objava raskida s Davidom Catalom te ustoličenje novog trenera Paola Tramezzanija, Istra 1961 je preko svoje klupske stranice objavila dolazak u zeleno-žutu obitelj Hamze Jaganjca (19), bosanskohercegovačkog junorskog reprezentativca poniklog u sarajevskom Željezničaru.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Mladi Jaganjac dolazi na posudbu iz turskog kluba Adana Demirspor do kraja sezone uz opciju otkupa ugovora, objavili su Puljani, a igrač se slikao sa sportskim direktorom Sašom Bjelanovićem.

Na dresu će nositi broj 9, a konstitucijom (192 cm), ali i stilom igre kažu nam naši izvori podsjeća na Diona Drenu Belju, današnjeg napadača Augsburga koji se u seniorskom nogometu nametnuo baš dok je bio u Istri na posudbi iz Osijeka.

Jaganjac je iz Željezničara, u čijem dresu je debitirao u Pemijer ligi BiH kao 17-godišnjak dok je Želju vodio Tomislav Ivković, dobio je minutu u sudačkoj nadoknadi sarajevskomg derbija na Koševu koji je završio 2-0.

U Tursku je otišao kao Slobodan igrač bez odštete, ako je vjerovati Transfermarktu, a za seniore je nastupio samo jednom, šest minuta protiv Ankaragücüa u 28. kolu prošlosezonskog prvenstva.

Za početak će među Puljanima igrati za juniore, no tko zna, ako ostavi dobar dojam te se svidi novom treneru seniora i njegovu stožeru, eto ga i u HNL-u…(G)



Tagovi

Hamza JaganjacIstra 1961Saša BjelanovićZimski prijelazni rok 2024.Hrvatska nogometna ligaAdana DemirsporŽeljezničar

Ostale Vijesti