SLUŽBENO: Hajduk potpisao potencijalnog hrvatskog reprezentativca

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 07.06.19. | 17:39

Mladi vratar potpisao je ugovor do 2023. godine

Ono o čemu se dugo špekuliralo danas je dobilo i službenu potvrdu te je mladi vratar nakon odrađene jednogodišnje posudbe od današnjeg dana i službeno postao igračem Hajduka.

Ukupno je za Bile skupio 33 nastupa, te je odličnim igrama ove godine stigao do šireg popisa našeg izbornika Dalića. Ukoliko i naredne godine nastavi sa predstavama koje smo od njega vidjeli protekle sezone, velika je vjerojatnost da će ovaj 23-godišnjak biti velika konkurencija Kaliniću i Livakoviću u borbi za reprezentativnu „jedinicu“.

Hajduk je imao opciju ugovora koju nije aktivirao budući da su zahtjevi Palerma bili iznimno visoki. Ipak, nakon što je Palermo kažnjen od strane talijanskog nogometnog saveza radi „grijeha“ iz prošlosti, našli su se u teškoj financijskoj situaciji pa su iz Hajduka uspjeli isposlovati nešto bolje uvjete za dovođenje ovog mladog vratara.

Nakon potpisa Posavca medijima se obratio sportski direktor Bjelanović koji je rekao sljedeće:

“Osobito mi je zadovoljstvo što smo uspješno završili ovaj veliki transfer otkupivši našeg reprezentativnog vratara koji je već u prošloj sezoni u dresu Hajduka kao posuđeni igrač iskazao svoju vrijednost. Josip je imao veliku želju ostati u Hajduku, a s druge strane znamo da se radi o reprezentativcu koji već ima i golemo iskustvo u hrvatskoj i talijanskoj ligi.”

(foto: Pixsell)


Tagovi

HNLHajdukJosip Posavec

Ostale Vijesti