REUTERS/Jennifer Lorenzini
REUTERS/Jennifer Lorenzini

Službeno: Felipe Anderson se zahvalio Laziju i Juventusu na ponudama te šokirao Italiju odabirom novog kluba

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 16.04.24. | 18:56

Potez koji je iznenadio nogometni svijet

Ovog ljeta mu istječe ugovor s Lazijom, iskusni brazilski veznjak napadačkih sklonosti Felipe Anderson imao je primamljivih ponuda iz Italije, ali odlučio se na potez kakav se rijetko viđa. Šokirao je Čizmu, odabrao ponudu koja financijski nije najprimamljivija, ali se odlučio na povratak kući.

Felipe Anderson od 1. srpnja bit će novi igrač Palmeirasa, s kojim je potpisao ugovor do prosinca 2027. godine!

Ovo je rasplet koji je prilično nenadan. Čak je i list Tuttosport, koji je dobro obaviješten o svemu što se tiče Juventusa, u tisak pustio naslovnicu na kojoj je Felipe Anderson naveden kao prvo ovoljetno pojačanje Stare dame. U torinskom velikanu ponudili su mu trogodišnji ugovor s plaćom od tri milijuna eura neto po sezoni, ali iskusni veznjak ipak se zahvalio na toj ponudi. Kao i na ponudi Lazija koji ga je htio zadržati. A kada je Palmeiras objavio njegovo dovođenje, Tuttosport je brže-bolje povukao naslovnicu iz tiska.

Dakle, na kraju je pobijedila ponuda Palmeirasa, gradskog rivala Santosa, u kojem je Felipe Anderson započeo profesionalnu karijeru. Navodno da će i tamo biti dobro plaćen, izvori variraju od nešto manje od tri milijuna eura, pa sve do 3.5 milijuna eura neto po sezoni. Ostaje za vidjeti kako će navijači Santosa to prihvatiti. (I.M.)



Tagovi

Felipe AndersonLazioPalmeirasnogometni transferitransfertransferitransferi uživo

Ostale Vijesti