Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Službeno: Farmaceuti gomilaju vratare - vratili golmana kojeg je Ante Čačić pozvao u reprezentaciju

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 09.07.21. | 19:08

Gužva među vratnicama.

Već smo pisali kako je Slaven Belupo doveo novog vratara Ivana Šuška koji je prošlu polusezonu proveo u Mariboru, a seniorsko iskustvo skupljao je u Sesvetama i Rudešu.

Koprivnički prvoligaš objavio je novo vratarsko 'ime' u svojoj svlačionici, 29-godišnjem vrataru Antunu Markoviću.

"Antun Marković ponovno je u Slaven Belupu! Vratar rođen 4. srpnja 1992. vratio se u naš klub nakon dvije godine te će ponovno braniti boje koprivničkog prvoligaša u kojem je u razdoblju od 2015. do 2019. upisao 67 nastupa. U međuvremenu je igrao za kazahstanski Atyrau, Papuk i njemački Rot-Weiß Erfurt. Marković je od početka priprema za novu sezonu trenirao s našom momčadi, a danas je potpisao dvogodišnji ugovor.

"Sretan sam što sam se vratio u svoj klub. Ovdje sam napravio prve korake u profesionalnom nogometu, u klubu za koji živim, koji je moja ljubav i za koji dajem cijeloga sebe što dovoljno govori kakav mi je osjećaj. Zahvaljujem se ljudima u klubu na prilici koju su mi pružili, a ja ću učiniti sve da to i opravdam. U svlačionici je odlična atmosfera, imamo pravi spoj iskustva i mladosti i mislim da je pred nama dobra sezona", rekao je Marković.

Antune, dobrodošao ponovno u svoj dom i sretno!", objavio je Slaven Belupo na svojim službenim stranicama.

U svibnju 2017. tadašnji izbornik Hrvatske Ante Čačić pozvao je Antuna Markovića u A selekciju za prijateljsku utakmicu protiv Meksika u Los Angelesu, međutim tada 25-godišnji vratar nije obukao 'kockasti' dres.

U prošloj sezoni nije upisao nastup za njemački Rot Weiss Erfurt, a u pretprošloj samo jedan za kazakhstanski Kubok. Marković se vratio u Koprivnicu kako bi revitalizirao svoju karijeru.


Tagovi

Slaven BelupoAntun Marković

Ostale Vijesti