Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

Službeno: Enis Cokaj pojačao Osijek

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 24.01.24. | 18:24

Posudba veznjaka Panathinaikosa dogovorena je do kraja sezone, dakako uz mogućnost otkupa ugovora i ugovor do ljeta 2026.

Nogometaši Osijeka dobili su značajno pojačanje za nastavak sezone. Na posudbu iz grčkog Panathinaikosa do kraja lipnja stigao im je 24-godišnji veznjak Enis Cokaj, s opcijom otkupa njegova ugovora, a to bi onda značilo i potpisom za Bijelo-plave do ljeta 2026.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

"Naravno da mi je drago. Sretan sam jer sam došao ovdje, želio sam da to bude i ranije, no morali smo sačekati da sve završi. Jedva sam dočekao prvi trening s novim suigračima i sada s još više želje iščekujem prvu utakmicu u dresu Osijeka. I da, zahvaljujem ljudima u Klubu na srdačnoj dobrodošlici", rekao je Cokaj za službene klupske kanale povodom dolaska na Opus Arenu.

Cokaj je veznjak koji može odigrati na svakoj poziciji u veznom redu, a u punom je trenažnom procesu tako da će odmah ući u konkurenciju za utakmicu protiv Rudeša. Uostalom, u nedjelju je odigrao pola sata za Panathinaikos u prvenstvenoj utakmici s Asterasom.

"Mislim da se najbolje snalazim na poziciji zadnjeg veznog, dakle kao šestica iako mogu igrati i igrao sam do sada i kao osmica. To je uvijek na treneru da procjeni i odluči gdje ću biti najkorisniji za momčad. Meni zapravo sve odgovara. Vjerujem da će sve krenuti dobro i da ću se na pravi način snaći u novoj sredini. Ligu dosta dobro poznajem, bio sam ne baš kratko vrijeme u Lokomotivi, no sada s Osijekom želim napraviti puno više nego tamo"

Cokaj je za reprezentaciju Albanije nastupio pet puta, a osim za Lokomotivu (102 službene utakmice) i PAO, prethodno je igrao za makedonsku Shkendiju te odradio kraću posudbu u albanskom Laciju.

(Hina)



Tagovi

Enis CokajOsijekNK OsijekHrvatska nogometna ligaHNLnogometni transferitransfertransferitransferi uživotransfer blog

Ostale Vijesti