Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Službeno: Dinamo umirovio Ademijev dres, ali s jednim bitnim detaljem!

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 29.03.23. | 20:23

Dakle, peticu nitko neće nositi, ali samo dok Ademi aktivno igra

Dinamo se službeno oglasio oko vijesti o tome da će umiroviti dres Arijana Ademija pa su jasno naglasili jednu bitnu infomaciju.

"Svjesni smo da je u nogometu dosta nezahvalno umiroviti jedan broj. Gledajući povijest Dinama i koje su sve legende igrale za naš klub i pritom ostavile veliki trag, GNK Dinamo odlučio je da neće umiroviti niti jedan broj iz poštovanja prema svim velikanima koji su nastupali za naš klub", napisali su u priopćenju te dodali:

"Klub je istodobno donio odluku da će broj pet biti povučen iz upotrebe u plavoj svlačionici sve dok se Arijan Ademi ne odluči prestati aktivno baviti nogometom, odnosno dok ne zaključi svoju igračku karijeru. Do tog trenutka Dinamov broj pet bit će isključivo rezerviran samo za njega."

Dakle, peticu nitko neće nositi, ali samo dok Ademi aktivno igra. Nakon toga možda ćemo opet imati neku novu 'peticu'.

"Ovo je mali znak zahvalnosti koji možemo iskazati Arijanu za sve što je napravio u zadnjih 13 godina. GNK Dinamo je na ovaj način još jednom odlučio istaknuti značenje našeg kapetana za klub kao i značenje Arijana Ademija za sve buduće generacije koje dolaze i koje će ponosno nositi grb Dinama na svojim prsima", stoji na stranici Dinama.



Tagovi

GNK DinamoArijan Ademi

Ostale Vijesti