GNK Dinamo Zagreb
GNK Dinamo Zagreb

Službeno: Dinamo potpisao stopera iz Saudijske Arabije (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 18.02.22. | 12:32

Dogovorena je posudba do kraja sezone uz mogućnost produljenja.

Novi igrač zagrebačkog Dinama danas je i službeno postao Almuayyad Mane, 20-godišnji stoper iz Saudijske Arabije koji u Maksimir stiže na posudbu do kraja sezone uz mogućnost produljenja za dodatnu godinu.

Mane je igrač o kojem nema previše javno dostupnih informacija, a prije dolaska u Zagreb igrao je za Al-Tohamy Saudi Club, a klub je direktno povezan sa Ministarstvom sporta Saudijske Arabije koji tamo obnaša ulogu tehničkog direktora.

Podsjetimo, početkom mjeseca Dinamo je potpisao partnersku suradnju s elitnim nogometnim programom ''The Saudi Scholarship for Developing Football Talent'' koji provodi Ministarstvo sporta Saudijske Arabije te je baš to ključan razlog Maneova dolaska u klub.

Za početak, 20-godišnjak bi se trebao priključiti drugoj momčadi koja se još ove sezone natječe u 2. HNL, dok će od sljedeće sezone, ako iz kluba ne odluče ugasiti drugu momčad, ona igrati u trećem rangu hrvatskog nogometa.

Krznar je na poziciji središnjeg braniča potrebno osvježenje budući da je na tom mjestu njegova momčad najdeficitarnija. Dinamo II je odnedavno dobio veliko pojačanje u Mariju Čužeu, ali 22-godišnji Metkovac vjerojatno će na novu posudu, ali mu je izbor poprilično sužen jer sad može ići samo u one lige gdje prvenstvo još nije počelo budući da je ove sezone već igrao za Dinamo i Dnjipro -1.



Tagovi

Dinamo ZagrebDinamo IISaudijska Arabijasaudijska nogometna ligaAlmuayyad Mane

Ostale Vijesti