Službeno: Diamantakos predstavljen u Hajduku i otkrio zašto je uzeo broj 14

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 05.07.20. | 17:56

Prvo pojačanje za Tudora za sljedeću sezonu.

Iako je poznato već neko vrijeme jer ugovor je potpisan prije nekoliko tjedana, ali sada je stiglo i službeno predstavljanje – Dimitris Diamantakos je novi igrač splitskog Hajduka.

Grčki napadač koji je u ožujku napunio 27 godina, posljednje dvije i pol sezone proveo je u redovima njemačkog drugoligaša Sankt Paulija gdje je ove sezone zabio 11 golova u 21 prvenstvenom nastupu. Renomirano je to ime u 'cvajti', gdje je još nosio dres Bochuma i Karslruhea, a u rodnoj mu Grčkoj igrao je za Panionios, ARIS, Ergotelis i pirejski Olympiakos.

„Sretan i uzbuđen što sam tu i dat ću sve od sebe da napravim dobar rezultat ovdje. Svjestan sam da sam došao u klub velike povijesti i tradicije te se nadam da ću zabiti mnogo golova u ovom dresu“, izjavilo je novo pojačanje Splićana, potom objasnišvi zašto je uzeo broj 14 na leđima: „Mislim da mi brojevi ispod 20 donose sreću pa sam se odlučio za ovaj broj“, rekao je Diamantakos.

„Zadovoljstvo nam je opredstaviti Dimitriosa, našeg novog igrača. Sutra nam se priključuje treninzima, ali tek od sljedeće sezone ima pravo anstupa za Hajduk. Zimus nam je bio prva želja, tada smo još vodili razgovore, ali transfer nije bio izvediv. Drago nam je da dolazi kao prvo pojačanje u ovom ljetnom prijelaznom roku“, poručio je sportski direktor 'Bilih', Ivan Kepčija.

(Foto: screenshot)


Tagovi

Dimitris Diamantakos

Ostale Vijesti