REUTERS/Marko Djurica
REUTERS/Marko Djurica

Službeno: Dejan Stanković trener Sampdorije, bonus za ostanak veći od plaće

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 06.10.22. | 14:01

Sampdoria je nakon osam kola na posljednjem, 20. mjestu Serije A, s dva boda, jedino Samp i pretposljednji Cremonese još nisu pobijedili ove sezone

Sampdoria je i službeno potvrdila da joj je novi trener Dejan Stanković (44), koji je zadnje tri godine, do kolovoškog ispadanja od Maccabija u playoffu Lige prvaka, bio na klupi Crvene zvezde, za koju je nekad i igrao.

Stanković je u igračkoj karijeri šest godina igrao za Lazio, a devet za Inter pa se u Seriju A vraća kao svome drugom domu, a s klubom iz Genove potpisao je do 30. lipnja 2023. godine s opcijom produžetka još godinu dana.

Sampdoria je nakon osam kola na posljednjem, 20. mjestu Serije A, s dva boda, jedino Samp i pretposljednji Cremonese još nisu pobijedili ove sezone.

(2.05) Bologna (3.40) Sampdoria (3.70)

Debitirat će u subotu (20.45) protiv Bologne u gostima, a potom dočekati Romu. Prema pisanju La Repubblice, do kraja sezone zaradit će garantiranih 700.000 eura, a zadrži li se Sampdoria u najvišem rangu talijanskog nogometa isplatit će mu se bonus od 1,100.000 eura. (rv)


*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+


Tagovi

Dejan StankovićSampdoriaSerie A

Ostale Vijesti