Član šampionske momčadi Rijeke dobio otkaz, slijedi li povratak u HNL?

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 24.04.20. | 11:38

U sezoni 16./17. skupio je 17 nastupa, a sa svojim, sada već bivšim klubom, osvojio je dva trofeja.

Koronavirus uzima maha na svim poljima pa tako i na nogometu. Brojni klubovi su zatražili od igrača da pristanu na smanjenje plaće, a neki se čak i riješavaju ugovora prije samog okončanja sezone.

To se upravo dogodilo članu šampionske generacije Rijeke, Ivanu Martiću koji je ovog utorka postao slobodan igrač. Rumunjska Universitatea Craiova dala mu je slobodne papire nakon gotovo tri sezone koje je proveo u tom klubu.

Klub se zahvalio 29-godišnjem igraču na gotovo tri godine provedene u njihovim redovima, a Martić se zahvalio navijačima, stručnom stožeru i vodstvu kluba na odnosu te se prisjetio lijepih uspomena poput prvog gola zabijenog u europskim natjecanjima, kojega je zabio RB Leipzigu na gostovanju. Osim Martića, otkaz je dobio i bivši U21 reprezentativac Portugala, Tiago Ferreira.

Podsjetimo, ovaj desni bek je u Rijeci odradio jednu sezonu, upravo onu šampionsku, nakon dolaska iz Spezije, a za 'biser s Kvarnera' upisao je 17 prvenstvenih utakmica, od čega je šest startao u udarnom sastavu. Rođeni je Švicarac hrvatskih korijena.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Ivan MartićUniversitatea Craiova

Ostale Vijesti