SLUŽBENO: Chelsea se riješio petorice igrača

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 01.07.19. | 12:45

Vrijeme je za rastanak.

Nogometni klub Chelsea preko svojih službenih internetskih stranica se oprostio od petorice nogometaša. Riječ je o igračima kojima je ulaskom u mjesec srpanj istekao ugovor koji su do sada imali s londonskim klubom.

Najzvučnija od tih pet imena svakako su Gonzalo Higuain i Gary Cahill, koji nisu dobili produženje ugovora, odnosno Argentinac je vraćen s posudbe u Juventus. Cahill je proveo sedam i pol godina na Stamford Bridgeu, a osim nekoliko prvenstava Engleske, osvojio je i Ligu prvaka 2012. godine.

Pipita Higuain bio je samo pola godine u Londonu te će on ponovno ujediniti snage s Maurizijem Sarrijem i u trećem klubu, u Torinu.

Treći igrač koji napušta London je bivši vratar zagrebačkog Dinama, Eduardo, koji je stigao u kolovozu 2016. godine te nije upisao niti jedan nastup, a u međuvremenu je bio i u momčadi Portugala koja je osvojila Europsko prvenstvo. Posljednju sezonu proveo je na posudbi u Vitesseu.

Uz Eduarda, klub napušta još jedan golman, Rob Green, koji odlazi u igračku mirovinu, a dijete kluba Kyle Scott odlazi s tek jednim nastupom za A momčad Bluesa i to u veljači prošle godine u FA kupu protiv Hulla.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Gary CahillEduardoGonzalo Higuain

Ostale Vijesti