Vjran Žganec-Rogulja/Pixsell
Vjran Žganec-Rogulja/Pixsell

Službeno: Bohar napustio Osijek i potpisao za bivši klub

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 22.06.22. | 10:53

Potvrdilo se ono što se posljednjih dana pričalo

Kako je i najavljeno već danima ranije, krilni napadač Damjan Bohar više nije igrač Osijeka. Bio je velika želja Nenada Bjelice prije nego je pojačao bijelo-plave, ali nije ispunio onoliko koliko se od njega očekivalo. Osijek ga je u rujnu 2020. godine platio 850 tisuća eura i doveo iz Zaglebie Lubina, a sad ga je isti klub otkupio od Osijeka za oko 200 tisuća erua.

Potpisao 30-godišnji Slovenac s bivšim klubom ugovor do 30. lipnja 2024. godine i opcijom produljenja na godinu dana. Poljaci pišu da je u svom prvom mandatu stekao titulu jednog od najboljih stranaca koji su igrali za Lubin.

U posljednjoj sezoni za Osijek nastupio je 30 puta te je zaključio s četiri pogotka i dvije asistencije. Za bijelo-plave odigrao je 62 utakmice, zabio 11 golova i sedam puta asistirao. Po završetku prošle sezone dobio je obavijest da može potražiti novu momčad po povlaštenim uvjetima.

Tako je na kraju i bilo pa je od danas novi-stari član Zaglebie Lubina. U karijeri je još igrao za slovenske klubove Muru i Maribor.


Tagovi

NK OsijekZaglebie LubinDamjan Bohar

Ostale Vijesti