Službeno: Cibalia dovela bivšeg napadača Cluja i Željezničara te nekadašnjeg veznjaka Rijeke

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 03.08.20. | 16:23

Dva nova imena predstavljena su danas u vinkovačkoj momčadi.

HNK Cibalia Vinkovci službeno je predstavila novo pojačanje u svojim redovima.

Gerald Diyoke, nekadašnji igrač Rijeke potpisao je ugovor na dvije godine. Riječ je o 24-godišnjem nigerijskom veznjaku koji je u redove kluba s Kvarnera stigao još kao tinejdžer iz Abuja Football College Academya. Kao igrač Rijeke proveo je pet sezona, iako se nije naigrao u seniorskom sastavu kluba s Rujevice.

Vrijeme je provodio po posudbama – Šibenik, Krško i Dugopolje – da bi prošle godine pušten u slovenske Brežice bez odštete. U susjedstvu je zabilježio šest prvenstvenih nastupa, a karijeru će pokušati lansirati u Drugoj HNL u redovima Cibalije.

Osim Diyokea, danas je u klubu predstavljen i Filip Jazvić, 29-godišnji napadač koji je potekao u kninskoj Dinari, a najbolje ga se sjećamo po partijama u redovima Istre i Hrvatskog Dragovoljca.

U inozemstvu je igrao za rumunjske klubove Cluj, Tirgu Mures i Craiovu, u poljskoj za Arku i Olimpiju, dok je u posljednjih godinu i pol dana bio član sarajevskog Željzničara i rumunjskog Hermanstadta.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FHNKcibaliavinkovci%2Fphotos%2Fa.185800338176456%2F3228713360551790%2F%3Ftype%3D3&width=500" width="500" height="754" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

(Foto: Duško Jaramaz/Pixsell)


Tagovi

Druga HNLNK ŠibenikCibaliaGerald Diyoke

Ostale Vijesti