Igor Soban/PIXSELL
Igor Soban/PIXSELL

Službeno: Bivši stoperi Hajduka i Dinama prešli u klub kojeg je preuzeo Tomislav Stipić

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 19.02.22. | 12:38

Posljednji klubovi u kojima su igrali bili su talijanska Messina i Varaždin.

Još prije više od tjedan dana pisali smo da bi Tomislav Stipić, bivši trener Slaven Belupa koji je nedavno preuzeo latvijskog prvoligaša Audu Kekavu, u svoje redove mogao dovesti Božu Mikulića i Marka Stolnika.

Sada su ti transferi postali službeni. Auda je registrirala Stolnika još u utorak, a Mikulića u četvrtak. Auda je novopečeni latvijski prvoligaš koji je angažirao hrvatskog trenera, a sada i dva 25-godišnjaka koji su svojevremeno bili članovi mladih hrvatskih selekcija.

Mikulić je u Audu stigao iz talijanskog trećeligaša Messine u koju je stigao prošlog ljeta iz Hajduka, a sa Stipićem je surađivao dok je bio na posudbi u Slaven Belupu. Nogometni put započeo je u RNK Splitu odakle se otisnuo u talijansku Sampdoriju, a iz nje je uslijedio transfer u Hajduk.

Varaždinski stoper Stolnik proveo je dvije sezone u 1. HNL s Varaždinom, a trenutno su u 2. HNL. Tijekom karijere bio je član Dinama, Sesveta i Lokomotive.

S obojicom se Stipić upoznao u HNL-u, a sad bi mu u Latviji mogli biti okosnica obrane. Ranije u karijeri, Stipić je osim u Slaven Belupu radio u Grasshoppersu, Eintracht Frankfurtu, NT Zhiyunu, Stuttgart Kickersima, Erzgebirge Aueu i Inglostadtu.


Tagovi

HajdukBožo Mikulić

Ostale Vijesti