REUTERS/Jennifer Lorenzini
REUTERS/Jennifer Lorenzini

Službeno: Bivši stoper Hajduka ima novi klub u Italiji

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 09.08.21. | 20:15

Trnovit mu je bio karijerni put...

Nekoliko dana of glasina, a potom i neslužbenioh nagađanja, napokon je gotovo. Bivši Hajdukov stoper i nezamjenjivi prvotimac Ardian Ismajli, novi je član Empolija!

Trnovit je put prošao Ismajli, sve je stekao korak po korak. Stigao je u Hajduk u veljači 2016. godine s Kosova. Krenuo je iz druge momčadi splitskih bijelih, no već je na ljeto prekomandiran u A selekciju Majstora s mora.

Iako je u početku bio dosta osporavan, malo po malo Isamjli je uhvatio kontinuitet te se u posljednje dvije sezone prometnuo u standardnog igrača splitske momčadi. Na kraju je za Bile odigrao 93 utakmica i zabio tri pogotka.

Prvi izlazni transfer iz HNL-a je ostvario u Speziju. U Serie A bio povremeni starter, no za pohvaliti je da je u 17 nastupa upisao jedan pogodak i k tome dodao dvije asistencije. Novi prvoligaš Empoli je u njemu prepoznao potencijal i doveo ga u svoje redove. U svlačionici nema hrvatskih državljana, ali tu je zato Petar Stojanović. Do prije godinu dana su bili suparnici, a od danas su suigrači.


Tagovi

Ardian IsmajliSpeziaEmpoli

Ostale Vijesti