Reuters/Ed Sykes
Reuters/Ed Sykes

Službeno: Antonio-Mirko Čolak ima novi klub

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 15.07.23. | 16:34

U godinu dana u dresu Rangersa skupio je 39 nastupa i 18 pogodaka.

Bivši, odnosno povremeni hrvatski reprezentativac, Antonio-Mirko Čolak, napustio je škotski Rangers nakon samo godinu dana te će karijeru nastaviti u redovima talijanskog drugoligaša Parme.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Čolak je u Škotskoj bio svega godinu dana, na Ibrox je stigao iz PAOK-a u transferu vrijednom 2.5 milijuna eura, a sad će s Parmom pokušati izboriti plasman u Serie A. S novim klubom, ukupno njegovim 11. u seniorskoj karijeri, potpisao je višegodišnji ugovor.

„Jako sam sretan što ću biti dio ovako velikog kluba. Parma ima ogromnu povijest, sjajne navijače i velike ambicije. Jedva čekam zaigrati ispred ovih sjajnih navijača. Nadam se da ćemo ostvariti sve ciljeve i da ćemo zajedno slaviti pobjede i golove“, rekao je Čolak po potpisu ugovora.

Neslužbene informacije govore kako je Rangers prodao Čolaka za tri milijuna eura. U novom klubu bivši/povremeni hrvatski reprezentativac će igrati sa Stankom Jurićem, ali i legendarnim Gigijem Buffonom (45) koji i dalje ne pomišlja prekinuti igračku karijeru.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Antonio-Mirko ČolakParmaGlasgow RangersRangersGermanijak transferinogometni transferiLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti